Stol på oss!

Ved bestilling hos oss kan du være trygg på ditt selskap. Vi mener du har nok stress med forberedelser og underholdning av gjestene dine, derfor ønsker vi å ordne maten for deg!

Vår visjon er å fornye tenkemåten man har på catering med nye og spennende smaker. Vi ønsker å skape en trygghet rundt arrangementet uten for mye “dill-dall”, slik at du får glade og fornøyde gjester!

Vår mat

Vi jobber hardt for at du skal få trygg og god mat. Vi fokuserer på lokale råvarer med nytenkende smaker og appellerende utseende, dette er viktige punkter for oss. Maten reflekterer vår personlighet, så du kan forvente et rustikt preg med enkle og gode smaker. Vi sørger for at det blir nok mat til alle!

Mari Ruud & Fredrik Skaugen

Vi ble lei av dårlig mat og lite nytenking innenfor cateringbransjen. Restauranter presser frem nye retter og spennende konsepter hver dag, og vi lurte på hvorfor det ikke skjer på catering. Vår visjon er å tilføye litt av denne innovasjonen til din anledning.

Mari fullførte svennebrevet som konditor i 2017. Hun har siden da jobbet på mange forskjellige steder rundt om i Norge for å bygge seg opp en spennende og solid erfaring. Noen av stedene som må nevnes er Pascal i Oslo, Bardøla høyfjellshotell i Geilo og Bakeriet i Brumunddal. Mari er en veldig koselig og jordnær person som sørger for at kaken eller desserten din blir i toppsiktet hver gang! 

Fredrik fullførte fagprøven som kokk i 2016, han tok læretiden sin på 2 forskjellige steder for å bygge opp mest mulig erfaring. Siden den gang har han jobbet på flere steder. På Fredrik sin siste arbeidsplass hos Kulinarisk Fanatisme fikk han bygd opp en god erfaring innenfor catering, der han jobbet han som driftsleder i 2 år. Fredrik har vært med på å gjennomføre matserveringen til mange bryllup og store arrangementer i Trøndelag, du kan derfor være trygg på at din bestilling går uten noen problemer.